Добредојдовте, како можеме да ви помогнеме?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Избери изглед

Соопштенија

25.10.2023

  Општина Кратово Ве поканува на целовечерен концерт со настап на универзитетскиот ансамбл “Македонија” при УГД Штип, а во чест на нашата легендарна пејачка на изворни народни песни, доајен на македонската народна музика Вања Лазарова родум од с.Страцин. Концертот започнува во 19 часот во петок на ден 27.10.2023 година во Мултимедијален центар (Кино сала) – …

Целовечерен концерт во чест на Вања Лазарова Види повеќе »

Јавни повици

Запознајте го градоначалникот и советниците

Тодорче Николовски

Градоначалник     Види повеќе…

Совет на Општина Кратово

Види повеќе…

Службен гласник

Програма за поддршка на спортски активности 2024
Програма за активностите во областа на културата и културните манифестации
Програма за активности во областа на социјална, детска и здравствена заштита 2024
Службен гласник на Општина Кратово бр.1
Службен гласник на Општина Кратово бр.2

Кратово низ слики

Scroll to Top