Добредојдовте, како можеме да ви помогнеме?

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Избери изглед

Соопштенија

25.02.2024

Моштите на светителите се среќа за местото каде што почиваат. Чудесните дејствувања на Божјата благодат преку светителските мошти го прославуваат не само името Божјо и светителите, туку и самото место во кое почиваат и привлекуваат толпа народ кој ги почитува од сите страни. Каде што се моштите на светителите, таму е и нивниот дух, помош …

Прославување на патрониот празник во нашиот град СВЕТИ ЃОРЃИ КРАТОВСКИ Види повеќе »

Јавни повици

Запознајте го градоначалникот и советниците

Тодорче Николовски

Градоначалник     Види повеќе…

Совет на Општина Кратово

Види повеќе…

Службен гласник

Службен гласник на општина Кратово бр.3
Службен гласник на општина Кратово бр.2
Службен гласник на општина Кратово бр.1
Службен гласник на Општина Кратово бр.15
Службен гласник на Општина Кратово бр.14

Кратово низ слики

Scroll to Top