КРПЕЊЕ НА УДАРНИТЕ ДУПКИ ВО ОПШТИНА КРАТОВО

Во Општина Кратово врз основа на утврдената фактичка состојба на терен од страна на стручните служби во општината и по реакција на граѓаните од денес ќе се изведуваат работни активности – асфалтирање односно крпење на ударните дупки на улиците во градот.

Според планираното наредните неколку дена треба да завршат предвидените активности и затоа ги замолуваме жителите на општината за соработка и трпение во периодот додека се изведуваат градежните работи.

Изведувач на работите е фирмата „Ленди Груп“ од Скопје.

119136996_326330572036643_4737836800548280853_n

119193386_1600134863491511_2950990096979915262_n

Scroll to Top