KoritON Fest во петок

Општина Кратово Ве поканува на музичкиот настан КоритОН Фест на кој ќе настапуваат бендови и изведувачи во живо за сечиј вкус, а ќе има и добра забава со супер диџеји.
Ќе Ве забавуваат:
Елена Баклава и Time’s Project Timko Chichakovski – kanun player
Fiction Fiction
Виктор Апостоловски Viktor Apostolovski
DJs:
‍♂️ Superman
Melani Digit
Bole
298543100_413717760740809_6984263995220039066_n
место: Плато пред Дом на култура ,,Лазар Софијанов” – Кратово
датум: 19.8.2022 (петок)
почеток: 20:00ч
Настанот е организиран од Општина Кратово во соработка со Локалниот младински совет, а во рамки на Културно лето 2022.
Scroll to Top