Изложбата и јавната презентација на студентските проекти изработени на тема „Визии, стратегии, концепти и проекти за развој на градот Кратово“

Фотографии од отворањето на Изложбата и јавната презентација на студентските проекти изработени од предметот Урбанистичко обликување 2 (Архитектонски факултет Скопје / Faculty of Architecture, UKIM)на тема „Визии, стратегии, концепти и проекти за развој на градот Кратово“ која се одржа на 7 февруари 2020 (петок) во средното општинско училиште „Митко Пенџуклиски“ во Кратово Архитектонски факултет

_DSC0317 _DSC0308 _DSC0337 _DSC0341 _DSC0371 _DSC0377 _DSC0292 _DSC0291

Scroll to Top