Соопштенија

Известување до граѓаните од Силком ДООЕЛ Кратово за ден 07.12.2017 год

Ве известуваме дека во текот на денешниот ден 07.12.2017 (четврток) протокот на водата за во градската мрежа течеше без прекин со редовно хлорирање. Сите параметри кои ги анализираме, како што се матноста, pH, електролитна спроводливост, температура и резидуален хлор се во рамките на дозволеното како на сировата вода така и на преработена вода од резервоари …

Известување до граѓаните од Силком ДООЕЛ Кратово за ден 07.12.2017 год Види повеќе »

Дневен ред за петтата седница на Совет на општина Кратово

Врз основа на член 39 став 1 и 2 и член 48 став 1 од Законот за локалната самоуправа („Службен весник на РМ“ бр.5/2002), а согласно член 25 од Статутот на општина Кратово и член 35 од Деловникот на Советот на општина Кратово, донесувам РЕШЕНИЕ за свикување на петтата седница на Советот на општина Кратово Ја свикувам …

Дневен ред за петтата седница на Совет на општина Кратово Види повеќе »

Известување до граѓаните од Силком ДООЕЛ Кратово

Известување за состојбата за водата во град Кратово од Силком ДООЕЛ Кратово Во текот на денешниот ден – среда (06.12.2017 год.) протокот на водата за во градската мрежа течеше без прекин со редовно хлорирање. Сите параметри кои ги анализиравме, како што се матноста, pH, електролитна спроводливост, температура и резидуален хлор, се во рамките на дозволеното …

Известување до граѓаните од Силком ДООЕЛ Кратово Види повеќе »

Известување

Се известуваат граѓаните на општина Кратово дека Градоначалникот д-р Љупчо Бојаџиев, утре (среда) 29.11.2017 година нема да врши прием на странки, поради претходен закажан работен состанок. Доколку имате потреба да закажете прием кај Градоначалникот или за некои други дополнителни информации јавете се на телефонскиот број 031/ 481 202. Со почит,

Дневен ред за четвртата седница на Совет на општина Кратово

Врз основа на член 39 став 1 и 2 и член 48 став 1 од Законот за локалната самоуправа („Службен весник на РМ“ бр.5/2002), а согласно член 25 од Статутот на општина Кратово и член 35 од Деловникот на Советот на општина Кратово, донесувам РЕШЕНИЕ за свикување на четвртата седница на Советот на општина Кратово Ја свикувам …

Дневен ред за четвртата седница на Совет на општина Кратово Види повеќе »

Третта седница на Совет на општина Кратово

Врз основа на член 39 став 1 и 2 и член 48 став 1 од Законот за локалната самоуправа („Службен весник на РМ“ бр.5/2002), а согласно член 25 од Статутот на општина Кратово и член 35 од Деловникот на Советот на општина Кратово, донесувам РЕШЕНИЕ за свикување на третата седница на Советот на општина Кратово Ја свикувам третата седница …

Третта седница на Совет на општина Кратово Види повеќе »

Прва (конститутивна) седница на советот на општина Кратово

Врз основа на член 37 став 1 од Законот за локалната самоуправа („Службен весник на РМ“ бр.5/2002), а согласно член 17 од Статутот на општина Кратово и член 35 од Деловникот на Советот на општина Кратово, донесувам РЕШЕНИЕ за свикување на првата (конститутивна) седница на Советот на општина Кратово Ја свикувам првата (конститутивна) седница на Советот на општина Кратово …

Прва (конститутивна) седница на советот на општина Кратово Види повеќе »

Scroll to Top