м.г

Централното градско подрачје го красат нови 3 мурали

Централното градско подрачје го красат и е побогат со нови 3 мурали со мотиви на занаетчиски дуќани кои биле застапени во старата чаршија. Новите слики го привлекуваат окото на минувачите, кои се запознаваат со уличната уметност, а со тоа се популаризира културата и уметноста.

KoritON Fest во петок

Општина Кратово Ве поканува на музичкиот настан КоритОН Фест на кој ќе настапуваат бендови и изведувачи во живо за сечиј вкус, а ќе има и добра забава со супер диџеји. Ќе Ве забавуваат: Елена Баклава и Time’s Project Timko Chichakovski – kanun player Fiction Fiction Виктор Апостоловски Viktor Apostolovski DJs: Superman Melani Digit Bole место: …

KoritON Fest во петок Види повеќе »

Scroll to Top